24 Şubat 2011 Perşembe

Kaç Para Yarışması Hostes İş İlanı

Yarışma fanatikleri hatırlayacaktır. 2003 Eylül aylarında Özkan Uğur'la hayatımıza giren ve daha sonraları Vatan Şaşmaz'ında renkli sunumuyla izlemeye devam ettiğimiz piyasada satışı yapılabilen herhangi bir ürünün fiyat tahminine dayalı oyunlardan oluşan "Kaç Para?" adlı yarışma programını ilgiyle takip etmiştik. 2004 başlarında sezonu tamamlayan bu programın orjinal adı "The Price Is Right” ve dünyanın en çok izlenen yarışma programlarından birisidir. Aynı formatta mı olacak bilinmez ama muhakkak yeni stüdyo dekorları ve sahne konseptiyle uzun bir aradan sonra 2011 yılı başlarında yarışmamız 2. sezonuyla ekranlarda olacak ve sloganı da herkesin yarışabileceği tek yarışma olarak lanse ediliyor. Türk televizyonlarının en eğlenceli, en çok oyunlu, en bol ödüllü yarışması olacağı belirtilen program hosteslerini arıyor.

Yarışmada hostes olarak görev almak isteyenler için başvuru formu linki altta verilmiştir. Form online olarak doldurulmuyor. Linke tıklamanızla birlikte Word dokümanını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Form sorularını cevaplandırdıktan sonra kaydetmeniz gerekiyor. Dolu formu, bir adet tam boy ve bir adet yakın yüz fotoğrafınızla birlikte kacpara@atv.com.tr e-posta adresine iletmeniz hostes pozisyonu için başvurunuzu tamamlamanıza yeterlidir. Uygun görüldüğü taktirde şirket yetkilileri tarafından görüşme talebi için aranabilirsiniz.

Kaç Para Yarışması Vatan Şaşmaz sunumuyla çok yakında ATV ekranlarında. olacak. Sizde yorumlarınızla fan sitemizde olabilirsiniz.

KAYNAK; Yarışmak İstiyorum

0 yorum:

Yorum Gönder